solosucking graphic element
solosuck.com graphic element Al Eingang's Auto-Fellatio Kingdom/solosuck.com logo
Watch Al Eingang videos online solosuck.com graphic element
   
Solosuck.com video theaters

Buy Al Eingang's incredible autofellatio selfsuck solosex videos here at solosuck.com!DR. SELFLOVE
OR
"hoe ik niet meer verder op zoek hoefde te gaan en mezelf pijpte"
De "hoe-doe-je-het" pagina van Al, de AF handleiding met foto's en een link naar een uitstekende "hoe-doe-je-het" site.

Les 1:Het lukt natuurlijk best als je lenig geboren bent, ik bezit geen enkele deskundigheid om deze stelling te onderbouwen maar ik heb de indruk dat sommigen onder ons gewoon leniger zijn dan normaal en dit al vanaf hun geboorte. Ik heb geen enkele speciale inspanning moeten leveren toen ik begon; ik boog voorover, stak m'n lul in mijn mond en het voelde lekker aan. Als dit iets was dat iedereen zou kunnen dan zou je niet meer over straat kunnen wandelen zonder te struikelen over kerels die zichzelf liggen te pijpen.

Les 2: Probeer het in elk geval. Zelfs als je niet geboren bent met een soepele wervelkolom dan nog is er geen excuus om het tenminste niet een keertje te proberen. Het verlangen om jezelf te zuigen is het enige sexuele dat mannen van alle sexuele geaardheid met elkaar verbind. Het is iets wat ons mannen kan samenbrengen en indien we met z'n allen onze remmen zouden losgooien en wat meer zouden ontspannen, dan zouden wel veel gezonder bezig zijn dan wapens bouwen, elkaar vijandig benaderen of politicus zijn. Doe het voor het plezier, doe het omdat het je helpt je lichaam te ervaren op een nieuwe en interessante wijze; en doe het omdat elke man tenminste eenmaal in zijn leven zijn eigen sperma zou moeten geproefd hebben.

Les 3: Wees voorzichtig! Sexueel verlangen en opwinding kunnen het fysieke gevoel voor pijn en ons vermogen om helder te denken overtreffen. Als je nog maar een centimeter of zo te gaan hebt om je eikel helemaal in je mond te hebben en je wil kost wat kost verder dan kan je er erge rugpijn aan overhouden. Doe het dan beter rustiger aan en zeg tegen jezelf: "OK, ik voel nu een beetje rugpijn dus ik leun een beetje achteruit en spuit een lekkere lading ik mijn mond."

VOETNOOT: De cardioloog die een open hartoperatie op me uitvoerde vertelde me dat ik waarschijnlijk een vorm van wat men noemt "The Marfan Syndrome" heb, een genetische onregelmatigheid die vaak resulteert in grote ruimten in de "Mitral Valve" (aldus de hart chirurgie) en... extreme lenigheid! Dus in mijn geval is lenigheid iets waar ik waarschijnlijk mee geboren ben. Was het de moeite waard om een "open hart" te hebben? JAZEKER!

Les 4: Het gaat makkelijker als je een grote lul hebt. Niet omdat mannen die groot geschapen zijn leniger zijn maar iemand met een penis van 18 centimeter zal 3 centimeter minder moeten overbruggen dan iemand met 15 centimeter. Als je niet van nature lenig bent dan heb je veel geduld nodig tijdens het stretchen. Mannen met 18 centimeter hebben 3 centimeter minder geduld nodig dan mannen met 15 centimeter. Sommige mannen zoals wijlen Scott O'Hara hoeven helemaal niet eens te oefenen, als zij met een erectie vooroverbuigen om een schoenveter vast te maken stoten ze zichzelf in het oog.

Les 5: Doe aan yoga. Ik had het niet nodig om lenig te blijven toen ik jonger was, maar ik wou dat ik op mijn 18de gestart was ipv op mijn 38ste. Ik doe "Iyengar style yoga" en beveel het heel erg aan, maar ik kan me voorstellen dat elke vorm nuttig kan zijn. Je neemt best lessen bij een ervaren en officiële leraar maar als je het op jezelf wil proberen, lees dan "Yoga The Iyengar Way" door "Silva, Mira & Shyam Mehta" en laat je niet afschrikken omdat zij het schrijven alsof je meteen in staat zou zijn de moeilijke houdingen aan te nemen. Als je een makkelijker begin wil of als je ooit rugproblemen had dan zou je eens kunnen kijken in "Back Care Basics" door "Mary Pullig Schatz, M.D." welke gedetailleerde instructies geeft voor een meer geleidelijke en zachtere introductie in de basishoudingen van yoga. "Iyengar yoga" moedigt diep lichamelijk en geestelijk besef aan dat je zal helpen in je zoeken naar massa's heet sperma van je bonzende en kloppende gereedschap.

Les 5.5: Oefening baart kunst.  In de Westerse levensstijl (waar de meeste mensen die dit lezen leven) ontbreekt het aan gevariëerde en krachtige oefeningen die je lichaam gezond en sterk houden. Heel de tijd aan je computer zitten maakt het alleen maar erger. Ik had in het begin wat lage rugpklachten en alhoewel ik zeer regelmatig yoga deed werd het steeds erger. Ik volgde fysiotherapie en ze gaven me gymoefeningen en weet je wat, mijn rug is helemaal beter. Als ik nu elke dag veel yoga oefeningen gedaan had was het misschien niet nodig geweest, maar dat deed ik niet en de spieren die de lage rug ondersteunen waren gewoon niet sterk genoeg meer. Maak je een goede en volledige basistraining eigen zonder dure gewichten en machines en besteed extra aandacht aan je lijf. Het helpt echt.

Les 6: Neem ook eens een kijkje bij de flexibility/contortion links op de linkpagina. De meeste van die linken zijn niet sexueel getint maar ze hebben heel wat interessante informatie en verbazingwekkende foto's. Als je veel surft zal je sites tegenkomen die advies geven over het verbeteren van je lenigheid. Er staan ook enkele self-suck how-to sites in het autofellatio deel van mijn linken pagina. Er is ook minstens één nieuwsgroep gewijd aan sexualiteit in combinatie met lenigheid: alt.binaries.pictures.contortion.nude.

Les 7: Koop mijn video's! Of kijk tenminste naar de afbeeldingen op deze site en zie hoe de meester (ik) het doet. Ik ben ervan overtuigd dat er minstens nog een paar andere mannen moeten zijn die het kunnen zoals ik, maar tot nu toe ben ik de enige die het zo op video zet. Je zult waarschijnlijk niet zo goed zijn als ik, maar de tijd die je steekt in sexueel plezier is tijd die goed besteed is, niet?

Disclaimer: Zoals elke extreme sport kan autofellatio gevaarlijk zijn. Als je jezelf bezeert door dit te doen, of als je je werk of sociale leven verliest omdat je 24 uur per dag met je lul in je mond zit, kan ik geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden. Je bent een volwassen man. Je doet wat je zelf wil en je bent verantwoordelijk voor je eigen daden.

Nederlandse vertaling door Sopra, de beheerder van de MSN groep "Selfsuck Community"

PHOTO-ILLUSTRATED HOW-TO:
The AFTutor photo-series. Click for page: 1 2 3 4 5

Thanks to AFTutor@yahoo.com for producing this wonderful 5-page how-to guide.
Click here to visit Pieter's excellent how-to site

 
solosuck placeholder image solosuck placeholder image
Solosuck.com video theaters

Click here to watch auto-fellatio videos online right now in Al Eingang's Solosuck Video Theater'
the entire contents of this Website are copyright 2010 A.J. - all rights reserved.
18 U.S.C. §2257 Record-Keeping Requirements Compliance Statement privacy policy

Restricted To Adults label